vrijdag 30 mei 2014

Communiefeest Elise


Ik kreeg een leuke opdracht slash uitdaging ...
voor mijn achternichtje Elise mocht ik voor haar communiefeest
uitnodigingen, tafeldecoratie, bedankjes en foto's voorzien ... 
het volledige pakket!! :-)

Elise weet wat ze wil ... paarden!! Roze is haar lievelingskleur, maar na een tijdje bleek goud toch belangrijker te zijn. Dus zocht ik naar ideetjes met paardjes, goud en roos. Voila, de plaatsaanduidingen waren al snel een feit!


Als bedankjes vond ik hosties wel toepasselijk ... with a touch of horse ;-)


Als uitnodigingen had ik graag zelf iets ontworpen en laten drukken, maar als er 2 kleuren zijn die zeer duur zijn om te laten drukken dan zijn het wel goud en fluo roze. Dus voor 1 keer heb ik de uitnodigingen zelf in elkaar geknutseld. Eigenlijk vind ik zelfs-in-elkaar-geknutselde dingen met papier en lijm niet zo mooi ... maar uiteindelijk viel het resultaat best wel mee. De menu's werden hetzelfde als de uitnodigingen. 


Toen werd het stilaan tijd om aan de foto's te beginnen denken. Met een fotomodel als Elise is het bijna onmogelijk om lelijke foto's te trekken, maar ik ben helemaal geen fotograaf dus best wel spannend om thuis te komen en te zien of er mooie foto's tussen zitten. En dat viel best wel mee (dat kon ook niet anders met een topmodel!)

Ik denk dat ik een 150-tal foto's had getrokken. Daar een kleine selectie in gemaakt zodat het niet te moeilijk werd voor papa en mama om te kiezen.
Deze zijn het uiteindelijk geworden;Het was best wel spannend en het was een zeer leuke opdracht! 

Bedankt voor het vertrouwen Elise :-)Nog enkele sfeerbeelden, maar ik moet dringend een cursus fotografie volgen, want de foto's van de tafel zijn wat rommelig ... je kan niet alles kunnen eh ;-)


4 opmerkingen:

 1. Cammers Viviane30 mei 2014 om 22:30

  Zoals gedacht.................geslaagd !!!!!!!!!!! En nu gewoon zo verder doen he :)
  Je trouwe fan
  Viv

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was méér dan geslaagd en opdrachtgeefster (;=)) Elise was SUPERCONTENT (en de mama en papa zo mogelijk nog meer ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad heel mooi!!! Ik kom bij jou terecht omdat ik op zoek ben naar fluo roze papier.
  Jij enig idee waar ik het zou kunnen vinden?
  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor deze opdracht gebruikte ik fluo karton, te koop bij AVA. Fluo papier heb ik al eens online gekocht maar dan in een pakje met groen, geel en oranje; http://www.totaalkantoor.be/nl/catalogus/papierwaren/papier-en-karton/kopieerpapier/kopieerpapier-fastprint-a4-90gr-fluor-assorti/1478473/index.html

  Groetjes
  C!ndy

  BeantwoordenVerwijderen