zondag 21 september 2014

Kamp zeven

De oudste kleinzoon van Tante Rosa werd vandaag 7 en gaf een feestje voor zijn vrienden. De kleinzonen van Tante Rosa mogen altijd zelf hun thema kiezen, maar ik moet wel toegeven dat ik soms toch een beetje manipuleer. Niet lief  maar een Ninja feest zag ik echt nog niet zitten, nuja ik zag het net wel allemaal zitten, liggen, hangen met veel bloed enzo ... Fin dus werd het een kamp-feest en dat werd dan gedoopt als Kamp Zeven! 


Op Pinterest vond ik leuke ideetjes zoals deze tentjes die manlief in elkaar timmerde en ik met wat stof dat onder het stof lag aankleedde. Het was eerder een probeersel, tegen dat de mannen hun 35ste verjaardag vieren zal dit project volledig op punt staan :-)Voor de vrienden werden losgelaten in onze tuin zag het decor er deels zo uit


Ik maakte zelf lenyards met daaraan een foto met een opdrachtje. Ik ben altijd bang dat de kinderen zich gaan vervelen en dat ik ze moet entertainen. Elke keer wordt bewezen dat dit niet het geval is en dat die mannen gewoon hun ding doen, maar toch wil ik nooit het risico nemen dat kinderen niet meer willen terugkomen een volgende keer haha.Soit tussen enkele races rond het huis door - met gocart, fietsen, tractor -  sprokkelde iedereen wat hout zodat het kampvuur kon aangestoken worden, marshmallows konden smelten, hotdogs konden gesmuld worden en ... pakjes open gemaakt worden!
(ohja en Luca eet niet graag taart, dus werden er kaarsjes op de sandwiches gezet, want kaarsjes moeten er ALTIJD zijn ... anders ziet niet iedereen dat je ZEVEN bent)

Als bedankje had ik bij Hema een tijd geleden kompassen gekocht. Ik vond dat dit wel bij het thema paste. Vrijdag nacht lag ik in bed na te denken over hoe ik die kompassen zou inpakken. Ja ik kan van zo'n dingen wakker liggen en nee ik vind dat niet erg en ja er zijn veel ergere dingen aan mij en nee ik ga ze niet allemaal opnoemen!
Plots was het er "ik was even het noorden kwijt, door je aanwezigheid - bedankt" en daar dan het kompas bij. Super toch? Even was ik aan't twijfelen of het wel "je" of "jouw" moest zijn, maar manlief besliste dat beide goed waren. Fieuw want ook van zoiets kan ik wakker liggen jawel!
Ik ben weer een jaartje gerust wat verjaardagen betreft.
Maar er ligt een lentefeest op de loer 
(en nog enkele projecties voor anderen jeuj!!)


2 opmerkingen:

 1. Cindy, hoe maakt gij die zakjes? Zo pro!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei ik krijg duidelijk geen melding wanneer iemand een opmerking schrijft! No pro! ;-)
  Die zakjes kocht ik hier;
  http://www.suikerzoentje.be/feestjes/uitdeelgeschenkjes/snoepzakjes/snoepzakje-met-kleefstrip.html
  een labelke erin, compas erin en met het kleefstripje dicht plakken en klaar ... Ziet er net echt uit 😬

  BeantwoordenVerwijderen